BERANG Ayah Rampas Telefon Bimbit. Apa Yg Gadis Ini Lakukan Pada Ayahnya Buat Ramai MARAH !!!

| November 8, 2017 | 0 Comments

BERANG Ayah Rampas Telefon Bimbit. Apa Yg Gadis Ini Lakukan Pada Ayahnya Buat Ramai MARAH !!! | SINAR HARIANI – Seorang remaja perempuan bertindak di luar batas apabila sanggup menendang ayahnya sendiri di depan orang ramai hanya kerana sebuah telefon bimbit.

Xiao Min, 15, bertindak sedemikian setelah ayahnya merampas telefon bimbit miliknya kerana mendakwa Xiao Min ketagih dengan gajet tersebut.

Setelah telefon bimbitnya dirampas, Xiao Min mula berang selain tidak mahu pulang ke rumah. Dia kemudiannya menolak ibunya sendiri sebelum bertindak menendang ayahnya di hadapan orang ramai di tempat awam.

Beberapa keping gambar dan satu rakaman video tersebar di media sosial yang menunjukkan Xiao Ming bertindak biadap terhadap ayahnya sendiri selain turut merakam cubaan orang ramai untuk meleraikan persengketaan tersebut. Dalam video tersebut, Xiao Min dilihat menendang ayahnya sekurang-kurangnya lima kali.

Menurut laporan media, situasi tegang tersebut berlarutan selama 30 minit di sebuah jalan di Fushan, China dalam kejadian yang berlaku awal November ini.

Xiao Min mengamuk kerana telefon bimbitnya telah dirampas oleh orang tuanya selaian turut dihalang untuk mengunjungi kafe siber bersama lelaki.

Ayah mendakwa Xiao Min berubah dan suka memberontak selain enggan pulang ke rumah semenjak dia mula ketagih dengan penggunaan telefon bimbit.

Dia turut menambah bahawa anaknya itu tidak lagi bersekolah kerana keluarganya menghadapi masalah kewangan.

Polis yang tiba kemudian berjaya meleraikan pertengkaran tersebut. Xiao Min akhirnya bersetuju untuk pulang ke rumah namun enggan berkomunikasi dengan kedua-dua orang tuanya lagi.

Sumber : Daily Mail

Tags: , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *