PELIK Nampak Kanak² Perempuan Merayau Atas Lebuh Raya. Apa Yg Pemandu Lori Ini Lakukan MEMBANGGAKAN !!!

| October 2, 2017 | 0 Comments

PELIK Nampak Kanak² Perempuan Merayau Atas Lebuh Raya. Apa Yg Pemandu Lori Ini Lakukan MEMBANGGAKAN !!! | Apabila tersesat, dan gagal menemui ahli keluarga, tentunya kita akan berasa sangat sedih dan hilang punca.

Sesiapa pun yang tersesat akan mengharapkan dirinya dijumpai, dan ahli keluarga tentunya mahu menemui semula individu yang hilang itu.

Seorang pemandu lori menemui kanak-kanak perempuan yang merayau berseorangan di jalanan tatkala pemandu itu sedang memandu lalu.

Atas dasar kemanusiaan, lelaki itu menghentikan kenderaannya dan menemani kanak-kanak perempuan itu yang ditemui berjalan berhampiran lebuh raya sibuk di mana banyak kenderaan sedang memecut laju. Keluarga kanak-kanak itu tidak kelihatan.

Pemandu lori itu bercakap dengan kanak-kanak perempuan itu dalam bahasa Sepanyol. Dia bertanya di mana ibu bapanya, dan apakah namanya.

Mereka berjalan dan terus berjalan, tetapi apa yang ada di sekeliling mereka hanyalah kawasan tanah luas. Tiada bangunan rumah boleh dilihat di kawasan tersebut.

Pemandu lori itu berkata bahawa dia akan menghubungi pihak polis untuk membantunya mengembalikan kanak-kanak tersebut ke pangkuan ibu bapanya.

Atas jasa lelaki ini, kanak-kanak perempuan itu berjaya dikembalikan kepada keluarganya. Namun, dikatakan ibu bapanya tidak kelihatan risau sewaktu anak mereka dikembalikan.

Sumber : Era Baru

P.S. 1 – Mak Nak Pinjam Duit Si Anak Untuk Beli Barang Dapur. Jawapan Si Anak Ini Buat Ramai MENANGIS !!!
P.S. 2 – Penduduk Kawasan Ini Menanam Sejenis Tumbuhan Untuk Halau Nyamuk. Tapi Keesokannya Ini Yang Terjadi !!!
P.S. 3 – Ditegur Oleh Juruwang Kerana Kanak² Ini Beli Patung Hitam. Jawapan Kanak² Ini Buat Juruwang Itu TERDIAM !!!
P.S. 4 – Tak Tahan Anak Tengking Depan Doktor. Apa Yang Pakcik Ini Minta Buat Ramai MENANGIS !!!
P.S. 5 – Diabaikan Oleh Anak Dan Keluarga. Kisah Makcik Ini Bersama Anak Patungnya Buat Ramai Orang MENANGIS !!!

Tags: , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *