Rakam SATU AKSI Bos Ketika Kerja & Jadi VIRAL. Ini Respon Bos Yg TERKEJUT Videonya Jd Tontonan 17 Juta !!!

| August 14, 2017 | 0 Comments

Rakam SATU AKSI Bos Ketika Kerja & Jadi VIRAL. Ini Respon Bos Yg TERKEJUT Videonya Jd Tontonan 17 Juta !!! | Berdasarkan video di bawah ini, apa yang boleh digambarkan ialah aksi seorang pekerja binaan yang bertenaga dan telah berjaya mendapat perhatian di seluruh dunia.

Pekerja bawahan kepada pekerja binaan tersebut telah berjaya merakamkan gelagat aksi bosnya iaitu Tony Restivo apabila dia mula rancak menari setelah sebuah lagu berjudul ‘Into You’- Ariana Grande dimainkan di radio.

Jelas sekali lagu yang dimainkan di radio itu adalah lagu kegemaran Tony. Dengan memakai pakaian kerjanya, dia kelihatan sangat rancak menari dengan mengangkat kakinya mengikut gerak nada lagu itu.

Selepas isterinya memuat naik video itu dan dikongsi bersama keluarga dan rakan-rakan di Facebook, ia telah meledak ditonton menjangkau lebih daripada 17 juta orang!

Gerakan tarian yang agak menghiburkan dari Tony itu bukanlah sesuatu yang luar biasa baginya. Sebenarnya, dia agak sering kali juga menari di tempat kerjanya sebagai salah satu cara baginya untuk menghilangkan stress. Tony berkata:

“Ia sebenarnya adalah perkara yang biasa, saya menari sepanjang masa di tempat kerja, untuk membuat orang ketawa dan bersuka ria kerana kerja kami cukup berat dan memenatkan.”

Tony benar-benar tidak menyedari bahawa video itu sudah pun dimuat naik dan dikongsikan dan tidak peduli bahawa ia sudah menjadi sangat viral!

Video ini juga telah berjaya menarik perhatian penyanyi kepada lagu kegemarannya iaitu Ariana Grande dan penyanyi tersebut juga telah memuat naik video itu dengan kapsyen mengatakan “hell yeah dude“

Jika anda rasa ia sesuatu yang menghiburkan sila kongsikan kepada keluarga dan rakan-rakan anda.

Kredit : Era Baru

P.S. 1 – Mak Nak Pinjam Duit Si Anak Untuk Beli Barang Dapur. Jawapan Si Anak Ini Buat Ramai MENANGIS !!!
P.S. 2 – Penduduk Kawasan Ini Menanam Sejenis Tumbuhan Untuk Halau Nyamuk. Tapi Keesokannya Ini Yang Terjadi !!!
P.S. 3 – Ditegur Oleh Juruwang Kerana Kanak² Ini Beli Patung Hitam. Jawapan Kanak² Ini Buat Juruwang Itu TERDIAM !!!
P.S. 4 – Tak Tahan Anak Tengking Depan Doktor. Apa Yang Pakcik Ini Minta Buat Ramai MENANGIS !!!
P.S. 5 – Diabaikan Oleh Anak Dan Keluarga. Kisah Makcik Ini Bersama Anak Patungnya Buat Ramai Orang MENANGIS !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Komedi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *