Si Ibu Hairan Ada Kesan Lecur Pada Anaknya. Selepas Tengok CCTV Apa Yang Berlaku Pada Anaknya MENGEJUTKAN !!!

| January 19, 2017 | 0 Comments

Si Ibu Hairan Ada Kesan Lecur Pada Anaknya. Selepas Tengok CCTV Apa Yang Berlaku Pada Anaknya MENGEJUTKAN !!! | SEORANG pengasuh ditahan selepas didakwa menyebabkan kesan lecur pada kanak-kanak asuhannya menggunakan iron kerinting rambut (hot curling iron) untuk mendisiplinkannya.

Pengasuh yang dikenali sebagai Nosipho Nxumalo dirakam kamera yang dipasang di dalam kediaman itu dilihat mengacukan objek panas itu terhadap Xander Persaud berusia dua tahun.

Ibu kepada Persaud iaitu Angela Persaud dari Long Island, New York, Amerika Syarikat berkata dia menyedari kesan lecur di bahagian kaki dan jari anaknya ketika hendak memandikannya, lapor WABC.

Tambah Angela lagi, dia menonton rakaman kamera itu menerusi Nanny Cam dan mendapati pengasuh berusia 21 tahun itu mengacukan objek tersebut pada kulit anaknya.

“Anda saksikan sendiri dia menyentuh objek tersebut untuk memastikannya panas sebelum mengacukan objek itu kepada Xander.

“Dan apabila Xander melompat akibat kesan panas objek itu, dia masih meneruskan perbuatan itu di bahagian kaki dan tangan Xander,” jelasnya.

Setelah menyaksikan video tersebut, Angela terus menghubungi pihak polis.

Nxumalo yang berasal dari Harlem kemudiannya ditahan dan mengaku dia kecewa dengan Xander dan cuba untuk mendisiplinkannya, lapor pihak berkuasa.

“Ia merupakan minggu yang panjang dan saya sangat letih. Kanak-kanak itu tidak mendengar kata jadi saya cuba mendisiplinkannya dengan mengacukan objek panas tersebut padanya,” jelas Nxumalo pada pihak berkuasa.

Suspek yang baru sahaja beberapa minggu bekerja dengan keluarga itu dikenakan dua pertuduhan iaitu memiliki senjata jenayah dan membahayakan kebajikan kanak-kanak

P.S. 1 – Ada Apa Dengan Brunei? Bila Tahu Inilah Keadaan Brunei Pasti Ramai Rasa Hendak Pindah Ke Brunei Sekarang !!!
P.S. 2 – Aku Selalu MERUNGUT Pada Suami Duit Belanja Tak Cukup. TINDAKKAN Suami Buat Aku MENANGIS Dan MENYESAL !!!
P.S. 3 – Korang Pernah Mimpi Tentang BAYI?? SERAM… Inilah Maksud Jika Selalu MIMPI Bayi !!!
P.S. 4 – ‘Uncle’ Ini TERINGIN Nasi Lemak Ikan Keli. Tindakkan ‘Uncle’ Ini Buat Peniaga Itu TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , , , , ,

Category: Luar Negara

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *