Remaja Panjat ‘IPOH’. Inilah NASIHAT Sharnaaz Ahmad Yang Buat Ramai SETUJU !!!

| January 3, 2017 | 0 Comments

Remaja Panjat ‘IPOH’. Inilah NASIHAT Sharnaaz Ahmad Yang Buat Ramai SETUJU !!! | Aktiviti berbahaya sekumpulan remaja yang mencetuskan kontroversi memanjat mercu tanda IPOH beberapa hari lalu menjadi bualan hangat umum.

Aksi ‘berani mati’ kumpulan berkenaan mendapat  pelbagai reaksi dan komen di media sosial yang rata-rata kurang bersetuju dan mengkritik aktiviti yang dilakukan oleh kumpulan tersebut.

Pada 2 Januari lalu, kumpulan yang terdiri daripada lima lelaki dan tiga wanita berusia 20 hingga 24 tahun itu telah menyerah diri di balai polis Daerah Ipoh. Bagaimanapun, kumpulan itu dibebaskan dengan jaminan polis.

Tindakan kumpulan remaja itu yang menyerah diri turut mendapat perhatian pelakon Sharnaaz Ahmad. Menerusi laman sosial Instagram miliknya, pelakon drama Awak Sangat Nakal ini memuat naik status memuji sikap berani kerana menyerah diri namun dia turut memberikan nasihat kepada kumpulan itu.

Sharnaaz berpendapat kesalahan yang dilakukan oleh kumpulan itu tidaklah terlalu besar sebaliknya dia memahami bahwa mereka sekadar mahu mencari keseronokkan.

Pun begitu, dia mengingatkan kumpulan itu agar selepas ini jangan lagi memuat naik gambar sebarangan aktiviti berbahaya yang mereka lakukan bagi mengelakkan dari timbul sebarang isu.

Sumber : Malaysian Digest

P.S. 1 – Tips Untuk Habuk Tidak Melekat Pada Kipas Dengan SOFLAN. Gerenti BERKESAN !!!
P.S. 2 – Gaji Hanya RM 1500 Tetapi Boleh Beli Rumah, Kereta, Berkahwin Dan Simpanan RM 33K. Lelaki Ini Kongsi Tips²nya !!!
P.S. 3 – Pemandu Grabcar Ini Ambil Penumpang Di Sentul. Bila Ditanya, Penumpang Ini Mula Mengalirkan Air Mata !!!
P.S. 4 – Kanak² Ini Dijaga Oleh Haiwan Selepas Dibuang Ke Hutan. Selepas Ditemui APa Yang Berlaku MENGEJUTKAN Ramai Orang !!!
P.S. 5 – 10 Tahun Ambil Masa Untuk Siapkan Dokumentari Ini. Hasilnya SUBHANALLAH !!!

Tags: , , , , ,

Category: Karya Kreatif

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *