13 Tahun Berpisah Dengan Bapa Gara² Dijual Ibu Kandung. Apa Yang Berlaku Selepas Itu MENYEDIHKAN !!!

| January 12, 2017 | 0 Comments

13 Tahun Berpisah Dengan Bapa Gara² Dijual Ibu Kandung. Apa Yang Berlaku Selepas Itu MENYEDIHKAN !!! | Seorang remaja lelaki yang dijual oleh ibu kandungnya semasa dia berumur 7 tahun akhirnya bersatu semula dengan bapanya selepas 13 tahun terpisah hanya kerana hidangan tiram goreng.

 

Guangzhou Daily melaporkan, Li Risheng dijual ibunya dan dua rakan pada usia yang terlalu muda menyebabkan dia tidak banyak kenangan mengenai zaman kanak-kanaknya, termasuk mengingat kampungnya.

“Saya masih ingat hari saya dijual. Ketika itu hujan lebat dan dua rakan ibu datang ke rumah.

“Selepas makan, mereka mengajak saya keluar berjalan-jalan tetapi ayah saya enggan membenarkannya. Mereka akhirnya melarikan saya,”katanya.

Li Risheng telah dijual kepada pasangan suami isteri. Walaupun telah cuba melarikan diri, namun Li gagal juga hinggalah ketika umurnya 11 tahun, Li berjaya juga melarikan diri dan kerja di bandar lain. Ketika dia sedang menikmati hidangan tiram goreng di sebuah restoran, hidangan itu mengingatkan dia kepada kampung halamannya.

Li terus cuba mencari bapanya dengan bantuan organisasi yang membantu mangsa pemerdagangan manusia.

Sampel DNA diberikan akhirnya mengenal pasti identiti bapanya Li Shengxiong dan dua beranak itu akhirnya disatukan semula.

P.S. 1 – Tips Untuk Habuk Tidak Melekat Pada Kipas Dengan SOFLAN. Gerenti BERKESAN !!!
P.S. 2 – Gaji Hanya RM 1500 Tetapi Boleh Beli Rumah, Kereta, Berkahwin Dan Simpanan RM 33K. Lelaki Ini Kongsi Tips²nya !!!
P.S. 3 – Pemandu Grabcar Ini Ambil Penumpang Di Sentul. Bila Ditanya, Penumpang Ini Mula Mengalirkan Air Mata !!!
P.S. 4 – Kanak² Ini Dijaga Oleh Haiwan Selepas Dibuang Ke Hutan. Selepas Ditemui APa Yang Berlaku MENGEJUTKAN Ramai Orang !!!
P.S. 5 – 10 Tahun Ambil Masa Untuk Siapkan Dokumentari Ini. Hasilnya SUBHANALLAH !!!

Tags: , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *