Sebuah Pusat Beli Belah Di Johor KECOH Apabila Lelaki Ini Dipukul Teruk Gara² Merakam Video !!!

| December 13, 2016 | 0 Comments

Sebuah Pusat Beli Belah Di Johor KECOH Apabila Lelaki Ini Dipukul Teruk Gara² Merakam Video !!! | Johor Bahru: Seorang juruaudit berusia 27 tahun menerima padah apabila dibelasah orang awam kerana tertangkap merakam video punggung seorang wanita di sebuah pusat beli belah di bandar raya, semalam.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan Asisten Komisioner Sulaiman Salleh berkata, dalam kejadian 9.40 malam itu, lelaki itu yang cedera teruk di kepala dan muka, kini ditahan di wad Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini, untuk rawatan lanjut.

“Rakan wanita itu menyedari perbuatan suspek menggunakan telefon bimbit merakam punggung wanita 20-an itu dan menegur perbuatan suspek.

“Lelaki itu melarikan diri apabila perbuatannya disedari namun orang ramai berjaya menghalang dan menangkapnya sebelum membelasahnya,” katanya yang dihubungi di sini, hari ini.

Beliau berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan yang jika sabit kesalahan boleh dipenjara sehingga lima tahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

 

P.S. 1 – Ada Apa Dengan Brunei? Bila Tahu Inilah Keadaan Brunei Pasti Ramai Rasa Hendak Pindah Ke Brunei Sekarang !!!
P.S. 2 – Aku Selalu MERUNGUT Pada Suami Duit Belanja Tak Cukup. TINDAKKAN Suami Buat Aku MENANGIS Dan MENYESAL !!!
P.S. 3 – Korang Pernah Mimpi Tentang BAYI?? SERAM… Inilah Maksud Jika Selalu MIMPI Bayi !!!
P.S. 4 – ‘Uncle’ Ini TERINGIN Nasi Lemak Ikan Keli. Tindakkan ‘Uncle’ Ini Buat Peniaga Itu TERKEJUT !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *