Cemas! Kakitangan Awam Mati Meninggal Dunia Di Bazar Ramadan (6 Foto)

| July 2, 2014

Cemas! Kakitangan Awam Mati Meninggal Dunia Di Bazar Ramadan (6 Foto) | Setiap insan di dunia pasti akan merasai mati. Itulah kalam Allah yang terkandung dalam al-Quran tentang fasa hidup dan mati. Tentang bila, di mana semuanya hanya tertulis di Luh Mahfuz. Baru-baru ini kita dikejutkan dengan berita seorang kakitangan awam meninggal dunia di bazar Ramadan. Kematian itu bukanlah disebabkan mati mengejut, akan tetapi almarhum gagal melangkah sebuah longkang besar dan mengakibatkan beliau terjatuh dan mengalami kecederaan parah sebulum disahkan meninggal dunia di tempat kejadian. Allah akhbar.

punca-kes1

Berita terkini punca kes penjawat awam, Muhammad Kamal bin Salleh Hodin mati di Bazaar Ramadhan Putrajaya. Insiden dipercayai berlaku pada pukul 5.45 petang 30 Jun 2014 apabila mangsa dilaporkan terjatuh ketika cuba melintasi longkang seluas kira-kira satu meter di Bazaar Ramadhan Presint 3. Mangsa maut serta merta ditempat kejadian susulan kecederaan parah dibahagian kepala akibat hentakan kuat dibahagian bucu longkang. Difahamkan, hasrat mangsa ke Bazaar Ramadhan untuk membeli juadah berbuka puasa tidak kesampaian apabila ditimpa insiden yang menyayat hati.

kes-1

kes-3

kes4

kes-5 kes-21

Identiti Mangsa/jenazah:

Nama Penuh: Muhammad Kamal bin Salleh Hodin
Umur :34thn
Jawatan: Pegawai di Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar
Asal: Kluang, Johor.

Fakta Kes Penjawat Awam Mati Di Bazaar Ramadhan Putrajaya

Waktu kejadian: 5.45pm
Lokasi: Tapak Bazaar Ramadhan Presint 3.
Punca Kematian: Mangsa dikatakan naik ke cerun untuk ke bazaar dan melompat longkang besar. Tetapi lompatan mangsa gagal dan terhantuk di tebing longkang. Pihak polis mengesahkan mangsa maut di tempat kejadian.

P.S. I – Menakjubkan! Hanya Satu Tempat Sahaja Di Jepun
P.S. II – Restoran Yang Paling Unik Di Dunia!
P.S. III – Menarik! Cara Untuk Meningkatkan Penguasaan Bahasa Inggeris

Sumber : Melvister

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Comments are closed.