Misteri Tangan Raksasa di Awan

| April 26, 2014 | 13 Comments

Gambar misteri tangan-tangan raksasa di awan ni terjadi yang berdasarkan sumber tidak menggunakan apa-apa teknik photography mahupun photoshop. Kejadian ini bukan berlaku di Malaysia. Mungkin hanyalah ilusi kreatif normal yang dapat membayangkan awan-awan sebagai dua buah tangan raksasa. Boleh jadi je kan. Apa-apa pun, Allah Maha Kuasa terhadap semua benda. Dia yang menciptakan dan mematikan. Allah Maha Mengetahui. Apa pendapat korang?

Misteri Tangan Awan

Misteri Tangan Awan

Sumber: Moillusions

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ify says:

    indah… makin lama pandang makin gerun…mcm ada sesuatu diatas sana sedang…….

    • M.H.M says:

      Aah tapi jangan kita samakan dengan zat Allah sudah la ye. Boleh jadik syirik dan dosa besar. Semoga iman kita selalu terpelihara dari syirik. InsyaAllah.

      [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  2. sue47636 says:

    SAYA PERCAYA DENGAN KEJADIAN2 NIE…SEBAB ALLAH ITU MAHA PENCIPTA………….

  3. DIJAH says:

    asalammualaikum….
    makin lama d tgk rasa makin gerun…
    rasa takut klu tgk mcm mna ALLAH berkuasa atas segala-galanya….

  4. Nafisa says:

    Ah,tapi yang inimah kurang seruuuuuu gambarnya!Jangan terlalu percaya sama gambar2 di Google bisa aja itu rekayasa atau tingkah laku manusia untuk percaya kepada gambar itu.Sama aja boong donk!Ya,tanggapan saya sich kurang percaya,tapi kalau betulan harus disalurkan lewat TV,berita jangan lewat Google saja.Bisa2 aja bohong?Iya kan?Nanti kita kena tipuan…..

  5. nanoha says:

    awak ni terukla,naisa.tak semestinya gambar tu tak betul.aku caya de gambar nya.

  6. nanoha says:

    ALLAH maha kuasa

  7. nanoha says:

    the monster hand is very creepyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

  8. nuha says:

    allah tahu apa kita buat dan allah maha berkuasa dan pemurah

  9. hamba allah says:

    photoshop…kalau berani bawak original file…jangan terus percaya perkara yg tak de akar umbi.

  10. koma says:

    mcm logo nokia-connecting people..hohoho

  11. eyraa says:

    sya rsa ini btul , sbab sya prnah tngok video ada mata raksasa d’awan . dan video itu tuliss , sedangkn mata nya pn bgitu ni kn pula badannya allahuakbarr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *